Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα χαιρετίζει τον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας

  • Views 2095

Αναφερόμενη στον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας “Φάνης Τσιμιγκάτος” η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, είπε: “Ο νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Πάτρας είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού τιμά τη μνήμη ενός μεγάλου αθλητή, του Φάνη Τσιμιγκάτου.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή της πόλης, τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο, για την υλοποίηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην Πάτρα.
Είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να τους ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία στην πραγματοποίηση τέτοιων διοργανώσεων, όπως και για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Ο λαός της Πάτρας, μιας πόλης με εμβληματική αθλητική ιστορία και διακρίσεις, πάντα συμμετέχει και στηρίζει τις αθλητικές δράσεις, παρά την αντιξοότητα των συνθηκών.
Μέσα και από αυτή τη συνεργασία μας, εμείς, ο ΣΕΓΑΣ, έχουμε σαν στόχο να αναδειχθεί και να καθιερωθεί ο Ημιμαραθώνιος της Πάτρας σε ένα ακόμα πιο σημαντικό γεγονός πανελλαδικής αλλά και διεθνούς εμβέλειας.
Πιστεύουμε πραγματικά ότι χάρη στους φορείς και τους ανθρώπους της πόλης και χάρη στις δυνάμεις τους, θα γίνουν λαμπροί αγώνες που θα τιμήσουν πραγματικά την μνήμη ενός μεγάλου αθλητή, που έφυγε νωρίς.”

26-9-2022         ΠΗΓΗ: THEBEST.GR

#pampeloponisiako