Παρουσίαση του έργου κατασκευής του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στη θέση Φλόκα

  • Views 2192

Σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού σταδίου παρουσιάζεται στους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς ,  το έργο της μονάδας κατασκευής εργοστασίου απορριμμάτων στην περιοχή Φλόκα, που αναμένεται να δώσει ανάσα στη διαχείριση των απορριμμάτων της ευρύτερης περιοχής της πόλης της Πάτρας.

Η σχετική πρόσκληση είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην σελίδα του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αχαΐας (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α).

Ο Δήμος Πατρέων, ως Φορέας Κατασκευής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΜΕΑ) & ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΜΕΒ) ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΦΛΟΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ» προσκάλεσε τους, κατά τα έγγραφα της σύμβασης δυνάμενους να λάβουν μέρος στη διαδικασία σύναψης σύμβασης οικονομικούς φορείς, προκειμένου η αναθέτουσα αρχή να προβεί σε παρουσίαση του προς ανάθεση έργου και σε σχετική διαβούλευση.

Στην παρουσίαση έλαβαν μέρος οι ενδιαφερόμενοι μετά από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε μέσω ΕΣΗΔΗΣ έως και την Τετάρτη 21/09/2022. Στο αίτημα έπρεπ να περιλαμβάνονται τα εξής στοιχεία: ονομασία οικονομικού φορέα, στοιχεία εργοληπτικού πτυχίου (κατηγορία έργων, τάξη, αριθμός πτυχίου, ημερομηνία λήξης), νόμιμος εκπρόσωπος, στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email).

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 20Α της διακήρυξης, εντός δέκα (10) ημερών από την ως άνω παρουσίαση, κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να υποβάλει τεύχος παρατηρήσεων για το έργο, την τεχνική μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης, οικονομικά και συμβατικά. Με το τεύχος παρατηρήσεων θα σχολιάζεται η ορθότητα της λύσης, το εφικτό της κατασκευής και θα επισημαίνονται σφάλματα των όρων των εγγράφων της σύμβασης. Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην ως άνω παρουσίαση και η υποβολή του τεύχους παρατηρήσεων είναι προαιρετικές, δεν συνεπάγονται την υποχρέωση υποβολής προσφοράς και δεν συνιστούν κώλυμα για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία.