Υπερθέαμα η συναυλία του Νίκου Βέρτη – Κατάμεστο το Παμπελοποννησιακό Στάδιο

  • Views 4186

Χιλιάδες θεατές παρευρέθηκαν για να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που ετοίμασε ο δημοφιλής τραγουδιστής και η ορχήστρα του για όλους εμάς.

Υπερθέαμα η συναυλία του Νίκου Βέρτη - Κατάμεστο το Παμπελοπονησιακό στάδιο ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο των 20 χρόνων της καριέρας του, ο Νίκος Βέρτης πραγματοποίησε μια σειρά από εκρηκτικές συναυλίες που ξεσήκωσαν το κοινό σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπερθέαμα η συναυλία του Νίκου Βέρτη - Κατάμεστο το Παμπελοπονησιακό στάδιο ΦΩΤΟ Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του σε πόλεις όπως τα Ιωάννινα, η Νίκαια, το Ναύπλιο, η Ρόδος, η Καβάλα, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η Χαλκιδική και το Παγκρήτιο Στάδιο, ήρθε η σειρά της Πάτρας. Την Τετάρτη το βράδυ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ο Νίκος Βέρτης πρόσφερε στο κοινό μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια.

Υπερθέαμα η συναυλία του Νίκου Βέρτη - Κατάμεστο το Παμπελοπονησιακό στάδιο ΦΩΤΟ

Οι στιγμές των ερωτικών τραγουδιών του ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές, με τα φώτα από τα κινητά των θεατών να φωτίζουν το στάδιο και να δημιουργούν ένα μοναδικό οπτικό υπερθέαμα.

Υπερθέαμα η συναυλία του Νίκου Βέρτη - Κατάμεστο το Παμπελοπονησιακό στάδιο ΦΩΤΟ Ο σπουδαίος ερμηνευτής διανύει μια άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία για τα 20 χρόνια της μουσικής του πορείας. «Το μόνο που ετοίμασα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένδειξη αγάπης προς τους ανθρώπους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια περιοδεία από καρδιάς και ένα όνειρο πολλών ετών» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης.

Υπερθέαμα η συναυλία του Νίκου Βέρτη - Κατάμεστο το Παμπελοπονησιακό στάδιο ΦΩΤΟ