Η Πάτρα έτοιμη για τον μεγάλο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος»

  • Views 9537

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και «η Πόλη μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί το μεγάλο διεθνές ετήσιο αθλητικό γεγονός τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος», επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κ. Τάκης Πετρόπουλος, στην Οργανωτική Σύσκεψη για τον Αγώνα.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπου έγινε ενδελεχής έλεγχος όλων των οργανωτικών ζητημάτων και διαπιστώθηκε με ικανοποίηση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές πως είναι ρυθμισμένη και η τελευταία λεπτομέρεια της εκδήλωσης.


Ο Διευθυντής του Ημιμαραθωνίου, κ. Γιώργος Παπανδρεόπουλος, προέδρευσε της σύσκεψης, όπου συμμετείχαν οι ακόλουθοι εκπρόσωποι των Αρχών και των φορέων της πόλης της Πάτρας:
Ερυθρός Σταυρός – Τάνια Τσαμολιά.
Τροχαία Πατρών – Γιώργος Κυριακόπουλος.
Λιμενικό – Αναστασία Λεκκάκη.
Ασφάλεια Λιμενικού – Γαλάτεια Μπόρτσαρη.
Διεύθυνση Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Πατρέων – Γιάννης Σίδερης.
Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τάσος Νικολάου.
Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Αχαΐας – Γιώργος Μώρος.
Α.Ο. Πήγασος Μπεγουλακίου Πάτρας – Νίκος Σωτηρόποιλος.
Διοικούσα Επιτροπή Παμπελοποννησιακού Σταδίου – Θεόδωρος Αργυράτος.
Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων – Κώστας Μπούσιας.
Σύνδεσμος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Βόρειας Πελοποννήσου – Κώστας Χριστόπουλος.
Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλετιστών – Παναγιώτης Μπελεζάκος, επικεφαλής αντιπροσωπείας.
Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας – Γιάννης Σαλίκης, επικεφαλής αντιπροσωπείας.
Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Πάτρας – Άγγελος Ροζής, επικεφαλής αντιπροσωπείας.
Γιατροί Ημιμαραθωνίου – Τάκης Γεωργακόπουλος.


Επίσης, αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της σχετικής σύσκεψης, ο Διευθυντής του Ημιμαραθωνίου, κ. Γιώργος Παπανδρεόπουλος δήλωσε πως: «Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να προετοιμαστούμε εν μέσω εκλογών είναι όλα έτοιμα για τον Ημιμαραθώνιο. Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας για τη σημαντική οικονομική στήριξη, τη Δ.Ε.Υ.Α.Π., τον Ο.Λ.Π.Α., το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών, τις Αρχές της πόλης για την άψογη συνεργασία, που είχαμε για μια ακόμη φορά, τον Ερυθρό Σταυρό, τους αθλητικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και τους χορηγούς μας. Η αυλαία του Ημιμαραθωνίου θα ανοίξει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, στα Παλαιά Σφαγεία, με τη συναυλία έκπληξη του Κώστα Παρίση από τα «Υπόγεια Ρεύματα» και του Πατρινού τραγουδοποιού Νίκου Μπαλή, με ελεύθερη είσοδο.».

Την αυλαία του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας “Φάνης Τσιμιγκάτος” θα ανοίξουν δύο μοναδικοί καλλιτέχνες ο Κώστας Παρίσης από τα Υπόγεια Ρεύματα και ο Πατρινός τραγουδοποιός Νίκος Μπαλής με τη συναυλία έκπληξη “Μ’ αρέσει να κοιτάω ψηλά…” και τραγούδια Θεοδωράκη, Μικρούτσικου, Μάλαμα αλλά και από τη δική τους δισκογραφία.
ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Παρασκευή 20 Οκτώβρη 2023 στις 8.30 μ.μ. – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ