ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

  • Views 3610

Τη Δευτέρα 12/6 ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Δήμου Πατρέων.

 Για πρώτη φορά ο Δήμος μας προσέφερε στους μικρούς δημότες μας εντελώς δωρεάν την ευκαιρία να προπονηθούν στο πιο δημοφιλές άθλημα. Εκεί τα παιδιά  απόλαυσαν το άθλημα, διασκέδασαν, έπαιξαν  μα  κυρίως έκαναν νέους φίλους.

 Συνολικά συμμετείχαν 60 παιδιά ενώ για αρκετό χρονικό διάστημα η αριθμητική δύναμη των τριών τμημάτων (μίνι – προ τζούνιορ – τζούνιορ) ξεπερνούσαν τα 45 παιδιά.

 Οι προπονήσεις γίνονταν καθημερινά στα γήπεδα 7Χ7 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου που διαθέτουν χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς εγκεκριμένο από τη FIFA , υπό τις οδηγίες του προπονητή ποδοσφαίρου και καθηγητή φυσικής αγωγής Χάρη Ράντου.
 Επίσης, σας γνωρίζουμε πως η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου έχουν ξεκινήσει το προγραμματισμό για τη νέα χρονιά με στόχο τη βελτίωση του προγράμματος, με γνώμονα την άθληση και τη  διασκέδαση των παιδιών.
 Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μικρών αθλητών για την άψογη συνεργασία που είχαν με το προπονητή και με το προσωπικό του Σταδίου.
Καλό Καλοκαίρι και εις το επανιδείν!
#pampeloponisiako#
15-6-2023