Με νέο προπονητή έπιασε δουλειά η ομάδα μπάσκετ ΑμεΑ του ΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

  • Views 8792

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. Ήφαιστος βρίσκεται σε μια νέα αρχή, γεμάτη ελπίδα και αφοσίωση προς τον αθλητισμό.

Όπως ανακοινώθηκε η ομάδα Μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. Ήφαιστος ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επερχόμενη σεζόν 2023-2024 με έναν νέο προπονητή, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Η νέα φάση που περνά η ομάδα άρχισε να αποκαλύπτεται από την Τρίτη 26/09/2023 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου η ομάδα θα επικεντρώσει τις πρώτες δύο εβδομάδες της προετοιμασίας της.

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. Ήφαιστος ξεκινά  για να αντιμετωπίσει μια νέα σεζόν γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Η προετοιμασία για τη σεζόν 2023-2024 που ξεκίνησε επίσημα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, να παρίσταται για να καθοδηγεί παλιούς και νέους αθλητές.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο αναμφίβολα αποτελεί έναν ιδανικό τόπο για την εκκίνηση της προετοιμασίας, προσφέροντας τις αναγκαίες εγκαταστάσεις και τον χώρο για την ομάδα να επανασυνδεθεί και να ενισχύσει την συνεργασία της. Η παρουσία του νέου προπονητή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, αναμφίβολα θα επιφέρει νέα πνοή και κατευθυντήρια αρχή στην ομάδα, ενώ αναμένεται να επιφέρει αλλαγές και βελτιώσεις στην απόδοση των παικτών.

Η περίοδος προετοιμασίας αναμένεται να διαρκέσει 2 εβδομάδες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ενώ στη συνέχεια, οι προπονήσεις θα μεταφερθούν στο κλειστό των Ροϊτίκων. Το φιλόξενο κλειστό των Ροϊτικων θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά η έδρα της ομάδας μας, όπου οι αθλητές θα προπονούνται και θα αγωνίζονται με σθένος και αποφασιστικότητα.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. Ήφαιστος αναμένεται να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο. Οι πρώτοι αγώνες θα αφορούν το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ με την έλευση του νέου έτους, θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες θα είναι προετοιμασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουν την επιτυχία για την ομάδα και την πόλη μας.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. Ήφαιστος υποδέχεται με χαρά και ανοιχτές αγκάλες όλα τα άτομα με κινητικές βλάβες. Οι προπονήσεις διεξάγονται τρεις φορές την εβδομάδα, συγκεκριμένα, τις Τρίτες, Πέμπτες και Παρασκευές από τις 18:30 έως τις 20:00. Η ομάδα προσφέρει ένα ανοιχτό και φιλόξενο περιβάλλον για όλους όσοι επιθυμούν να ασκηθούν και να αναπτύξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες, παρέχοντας έτσι μια ευκαιρία για την ενίσχυση της αθλητικής κοινότητας με αξίες όπως η αλληλεγγύη και η συμμετοχή.

 

#pampeloponisiako#     ΠΗΓΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

29-9-2023