Παμπελοποννησιακό: Ένα υψηλών προδιαγραφών Στάδιο, παρά το λίγο προσωπικό και τα πενιχρά κονδύλια διατηρείται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση

  • Views 2066

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ως προσωρινή έστω έδρα της Παναχαϊκής (για 2-3 αγώνες έως ότου γυρίσει στην Αγυιά), θα βρεθεί από αυτή την Κυριακή και πάλι στην επικαιρότητα. Και επειδή πρόσφατα ο γράφων είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Στάδιο και να το γυρίσει σπιθαμή προς σπιθαμή (όπως το γύριζε πριν 12 χρόνια, στους Ολυμπιακούς) οφείλω να πω ότι βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, φροντισμένο με τον καλύτερο τρόπο, έτοιμο και ικανό να φιλοξενήσει πολύ μεγάλες διοργανώσεις. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι την ευθύνη του έχει ένας άνθρωπος του Αθλητισμού, ο Τάκης Πετρόπουλος.

Και όπου υπάρχουν άνθρωποι με γνώση του αντικειμένου που διαχειρίζονται, τότε τα αποτελέσματα είναι θετικά. Γνωρίζοντας από μεγάλα Στάδια και ξέροντας ότι θέλουν αρκετό χρήμα και πολλούς εργαζόμενους για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση, ανήκουν εύσημα στους λίγους (αλλά ως φαίνεται συνεπείς) εργαζόμενους του Παμπελοποννησιακού, αλλά και στον Τάκη Πετρόπουλο που έχει την ευθύνη λειτουργίας, για την καλή κατάσταση του Σταδίου.
Όπως κάνουμε κριτική στα όποια στραβά, οφείλουμε και έναν καλό λόγο όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, από όσο θα επέτρεπαν οι δυνατότητες που υπάρχουν.
Το Παμπελοποννησιακό παραμένει μια σοβαρή υποδομή της πόλης με σημαντική προσφορά στον Αθλητισμό. Και μακάρι να παραμείνει έτσι.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ Π.Σ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FB
Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB το παραπάνω άρθρο της ιστοσελίδας BEST κάνοντας το σχόλιο :
Τάκης Πετρόπουλος 9 Σεπτέμβρη 5:07 μ.μ.
“Με αφορμή αυτό το θετικό σχόλιο για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, οφείλω πρώτον να υπερθεματίσω στα εύσημα για το προσωπικό του Δήμου, μόνιμο κι έκτακτο και δεύτερον να μοιράσω τα εύσημα που μου απονεμήθηκαν προσωπικά σε όλα ανεξαίρετα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Σ. Διευκρινίζω μάλιστα ότι αυτό δεν το κάνω από αφελή μεγαλοψυχία αλλά γιατί πραγματικά είναι το δίκαιο και γιατί όλα τα μέλη της Δ.Ε. έχουν συμβάλλει σε αυτό το αποτέλεσμα. Αναφέρω τα ονόματα των μελών της Δ.Ε. με αλφαβητική σειρά Αργυράτος Θόδωρος, Ζώτος Βασίλης, Καραμούζης Φίλιππος, Κατσικαρώνης Φώτης, Νικολάου Ανδρέας και Παντελής Λάμπης. Για να γίνει κατανοητό ότι όλα τα παραπάνω τα εννοώ και δεν είναι ανέξοδες κολακίες παραθέτω ένα (από τα αμέτρητα) χθεσινο-σημερινό περιστατικό. Διαπιστώθηκε χθές Πέμπτη μεσημέρι αιφνίδια βλάβη στα Matrix του Κεντρικού Σταδίου, γεγονός που θα δημιουργούσε πρόβλημα στον Κυριακάτικο αγώνα της Παναχαϊκής. Η αποκατάσταση της βλάβης θα στοίχιζε 620 ευρώ συν τα έξοδα μεταφοράς του ανταλλακτικού από την Αθήνα και… αν προλαβαίναμε. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του τεχνικού προσωπικού η βλάβη αποκαταστάθηκε σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι με κόστος 29 ευρώ!!!”

BEST 9 Σεπτέμβρη 2016