ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΜΠ/ΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΙΔΑΚΤΡΟ 10 ΕΥΡΩ

  • Views 9289

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΙΔΑΚΤΡΟ 10 ΕΥΡΩ

 

Αγαπητοί γονείς,

Για μία ακόμη φορά σας κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμος Πατρέων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης παρέχει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (Π.Σ.) στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία για τη λειτουργία των Αθλητικών Ακαδημιών τους, υπό τον ρητό όρο ότι τα μηνιαία δίδακτρα δεν θα υπερβαίνουν τα 10 ευρώ. 

Αυτό το μικρό ποσό είναι για την κάλυψη των εξόδων των Ακαδημιών (αμοιβές προπονητών, διάφορα μικροέξοδα), τα οποία σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους θα έπρεπε να τα καλύπτει το κράτος που δηλώνει αδυναμία. Το ποσό αυτό  είναι υπεραρκετό όπως καταδεικνύει έγκυρη σχετική οικονομοτεχνική μελέτη του Δήμου και φυσικά θα καταργηθεί όταν οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους υποχρεώσουν το κράτος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Τα αθλητικά σωματεία που έχουν Αθλητικές Ακαδημίες σε οποιαδήποτε δημοτική αθλητική εγκατάσταση δεν έχουν δικαίωμα να εισπράττουν  παραπάνω από 10 ευρώ και σε περίπτωση παραβίασης οι γονείς μπορούν και πρέπει να απευθύνονται στη Διοικούσα Επιτροπή του Π.Σ.

Είναι παράλογο να έχουμε πληρώσει οι εργαζόμενοι μέσω των φόρων εφ’ άπαξ 50 εκ. ευρώ για την κατασκευή του Π.Σ., να πληρώνουμε κάθε χρόνο πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για τη λειτουργία, τη συντήρηση  και τον εκσυγχρονισμό του και να πληρώνουμε για να αθλούνται και τα παιδιά μας!

Με εκτίμηση  η Δ.Ε. του Π.Σ.