Η Πάτρα στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων στο Μεξικό

  • Views 1641

Σύσκεψη με θέμα την αποστολή της ομάδας της Πάτρας, στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων, που θα διεξαχθούν στην πόλη Λεόν του Μεξικού από τις 16 μέχρι τις 20 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου στην Αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι Αντιδήμαρχοι Διοίκησης, Οικονομικών και Εξυπηρέτησης Πολιτών Διονύσης Πλέσσας και Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος, υπηρεσιακά στελέχη, προπονητές, αθλητές και γονείς αθλητών.

Η αποστολή της Πάτρας, θα αποτελείται από 8 αθλητές Τάε Κβον Ντο εκ των οποίων 4 κορίτσια και 4 αγόρια. Επικεφαλής της αποστολής κι εκπρόσωπος της πόλης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας, αρχηγός αποστολής θα είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος και προπονητές ο Μιχάλης Κωτσόπουλος και η Λένα Λόη.

Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας επισήμανε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης «τον εναλλακτικό χαρακτήρα των Διεθνών Παιδικών Αγώνων Πόλεων, καθώς μεγαλύτερη αξία δεν έχει η νίκη αλλά η συμμετοχή και η προσπάθεια και το γεγονός ότι φέρνουν κοντά νέους με διαφορετική εθνικότητα, φυλή, κουλτούρα, ήθη και έθιμα συμβάλλοντας έτσι στην καταπολέμηση του ρατσισμού και του φασισμού κι ενισχύοντας τη φιλία και τη συνεργασία των λαών και την Παγκόσμια Ειρήνη».

Παράλληλα, ευχαρίστησε «τους εργαζόμενους του Τμήματος Άθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς για την προετοιμασία και οργάνωση της αποστολής, κι εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές μας και κυρίως να γυρίσουν με όμορφες και χρήσιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή στους Διεθνείς αυτούς αγώνες και τον συμβολισμό που έχουν».

 

#pampeloponisiako#     ΠΗΓΗ: PELOP.GR

05-7-2024