Οι Πυξ Λαξ το Σάββατο 1η Ιουνίου θα παίξουν live στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

  • Views 3575

Στην Πάτρα οι Πυξ Λαξ θα εμφανιστούν με τη συνοδεία της SCA Orchestra υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη

Οι θρυλικοί Πυξ Λαξ, το ελληνικό ροκ συγκρότημα που έγραψε μουσική ιστορία από τις αρχές των 90ς, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας «Τour 2024, Για Πάντα», αναμένεται να εμφανιστούν και στην Πάτρα, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

«Τραγούδια που γίναν με δάκρυα στα μάτια, ντυμένα με τον μανδύα της κλασικής μουσικής». Οι αγαπητοί Πυξ Λαξ με την ενωτική δύναμη της μουσικής που ζωντανεύει τις παρέες και βάζει φωτιά στα συναισθήματα, ξεκινούν από το Παναθηναϊκό Στάδιο το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 όπου θα εμφανιστούν με τη συνοδεία της Prague Philharmonic Orchestra υπό τη διεύθυνση του Friedemann Riehle. Θα ακολουθήσει το Σάββατο 1 Ιουνίου το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα & το Σάββατο 8 Ιουνίου το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη όπου οι Πυξ Λαξ θα παίξουν με τη συνοδεία της SCA Orchestra υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, ενώ την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 θα βρίσκονται στο ΓΣΠ Λευκωσίας στην Κύπρο με τη συνοδεία της Commandaria Orchestra.

Οι Πυξ Λαξ  θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους.

Ο γνώριμος ροκ ήχος των Πυξ Λαξ ενώνεται με το πάθος της κλασικής ορχήστρας!

Μετά τις εμφανίσεις τους με μεγάλες ορχήστρες, οι Πυξ Λαξ θα επιστρέψουν και πάλι στα αγαπημένα ροκ μονοπάτια και θα παίξουν σε μερικούς από τους εμβληματικότερους συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα, έτοιμοι να δονήσουν και πάλι την ψυχή μας όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Οι Πυξ Λαξ λένε όσα θα θέλαμε να πούμε για τις παλιές και τις νέες αγάπες, ακονίζουν την τέχνη τους, αναζητούν διαρκώς νέες μουσικές κατευθύνσεις και συγγένειες, αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο ελληνικό συγκρότημα, να δίνουν συναυλίες!

Ακμαίοι και ανθεκτικοί στο χρόνο, εκφράζουν αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει με το πέρασμα του εφήμερου. Πυξ Λαξ, ένας αιώνιος έρωτας.

 

ΠΥΞ ΛΑΞ TOUR 2024 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας των Πυξ Λαξ (Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας) όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα έχει ως εξής:

Πέμπτη 27 Ιουνίου

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα

Παρασκευή 12 Ιουλίου

Ηράκλειο Κρήτης

Σάββατο 13 Ιουλίου στα Χανιά

Κυριακή 14 Ιουλίου στο Ρέθυμνο

Πέμπτη 18 Ιουλίου

Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά

Τετάρτη 24 Ιουλίου

Κηποθέατρο Παπάγου στην Αθήνα

Σάββατο 3 Αυγούστου στην Ζάκυνθο

Σάββατο 10 Αυγούστου

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Καλαμάτα

 

Σημεία Προπώλησης:

Ηλεκτρονικά: more.com

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots

Δίκτυο Public

Public online: http://tickets.public.gr/

Kαταστήματα Public

https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

*Να θυμίσουμε πως οι Πυξ Λαξ είχαν παίξει live στο Welcome to Up, του Πανεπιστημίου της Πάτρας τον περασμένο Οκτώβριο στην πλ. Γεωργίου στην Πάτρα και είχαν απογειώσει με την ενέργεια και τα τραγούδια τους το κοινό.

#pampeloponisiako#        ΠΗΓΗ:THEBEST.GR
26-04-2024