ΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

  • Views 3450

Η θεώρηση της Κάρτας Δωρεάν Εισόδου των πολιτών στο Βοηθητικό Στάδιο για ελεύθερη άθληση, είναι μία αυτονόητη υποχρέωση κάθε κατόχου.

Μετά από αυτά η Διοικούσα Επιτροπή του Π.Σ. λαμβάνοντας υπ’ όψη της τη μεγάλη επιτυχία της Κάρτας Δωρεάν Εισόδου που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προfda4c1_f1f11d3e11254863aa07ad2bec812585-mv2βλέψεις (το Π.Σ. αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη εστία δωρεάν ασφαλούς και ποιοτικής μαζικής άθλησης της πόλης με πολύ υψηλή επισκεψιμότητα καθημερινά – διαθέτει το καλύτερο ταρτάν για jocking της χώρας, διαδρομή ανωμάλου δρόμου, στεγασμένη διαδρομή jocking – βαδίσματος για αντίξοες καιρικές συνθήκες, απινιδωτή, οργανωμένο ιατρείο, ηλεκτροκίνητο φορείο, άμεση κι εύκολη πρόσβαση νοσοκομειακής περίθαλψης κ.ο.κ.) και το γεγονός της έλλειψης προηγούμενης πείρας λόγω της εφαρμογής του θεσμού για πρώτη φορά όχι μόνο τοπικά αλλά και Πανελλαδικά, για να μην ανακόψει τη ραγδαία επέκταση του από τη μια και για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των αθλουμένων, αποφάσισε να λάβει τα παρακάτω μέτρα :

1. Να παρατείνει την ισχύ των καρτών, που η υποχρεωτική συνοδευτική ιατρική βεβαίωση τους δεν έχει συμπληρώσει ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης της, μέχρι τις 30 Νοέμβρη 2016.

2. Να στείλει προσωπική ειδοποίηση στους κατόχους Καρτών Δωρεάν Εισόδου, που η υποχρεωτική συνοδευτική ιατρική βεβαίωση τους έχει συμπληρώσει ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης της, να θεωρήσουν το συντομότερο δυνατό την κάρτα τους για τη μεγαλύτερη δυνατή δική τους ασφάλεια.

3. Να οργανώσει καμπάνια ενημέρωσης των κατόχων Καρτών Δωρεάν Εισόδου (έκδοση ανακοίνωσης και ανάρτηση της στους πίνακες ανακοινώσεων και σε άλλα ευκρινή σημεία του Π.Σ. και δημοσίευση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον τοπικό τύπο.

4. Να μην δοθεί άλλη παράταση της ισχύος των Καρτών Δωρεάν Εισόδου μετά τις 30 Νοεμβρίου 2016 και να απαγορευτεί η είσοδος χωρίς θεωρημένη Κάρτα.

Η Διοικούσα Επιτροπή εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της στο προσωπικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και του Τμήματος Άθλησης και Νεολαίας της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Αθλητισμού, που υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις και με μεγάλη επιτυχία τον πρωτοποριακό θεσμό της Δωρεάν Κάρτας Εισόδου, παρά τη γνωστή μεγάλη έλλειψη προσωπικού.